Menu Premium
Loading...

Resident Evil 7: Biohazard maakt je doodsbang in VR

Rik Koning 14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alsof men horror games tegenwoordig niet al eng genoeg weet te maken, brengt Sony het genre naar een compleet nieuw niveau met de volgende Resident Evil. Het volgende deel van deze succesvolle franchise gaat namelijk gebruik maken van PlayStation VR en één ding is wel duidelijk als we de eerste beelden mogen geloven, Resident Evil 7: Biohazard maakt je doodsbang in VR!

De aankondiging van de VR-mogelijkheden van deze game gingen gepaard met een bijzonder creepy trailer. Over de gameplay werd in de video nog weinig duidelijk, maar dat deze game niet voor watjes is, staat toch wel vast. Wij kunnen in ieder geval al niet wachten om onze Gamekings te dwingen deze game te spelen en op camera hun onderbroek te bevuilen.

Resident Evil 7: Biohazard moet op 24 januari 2017 uit gaan komen voor de PlayStation 4 en vanaf vanavond is voor PlayStation Plus-leden al een korte demo te spelen. Is deze titel reden genoeg voor jou om te overwegen een PlayStation VR aan te schaffen? Laat ons weten hoe je hier over denkt in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch