Menu Premium

Resident Evil 6 Anthology en Archives in oktober

Gamekings Redactie 09/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Capcom heeft twee hele dikke Resident Evil 6 pakketten in petto voor old-school Resi-fans. De Resident Evil 6 Anthology, die op de PlayStation 3 moet verschijnen, en Resident Evil 6 Archives voor de Xbox 360, bevatten beide een handvol klassieke en recentere titels van deze legendarische survival-horror serie.

De Anthology-versie op de PS3 bevat de allereerste titels van Capcom’s welbekende horrorgames, namelijk Resident Evil: Director’s Cut, Resident Evil 2 en Resident Evil 3. Daarnaast bevat dit pakket deeltje 4 in HD, de Resident Evil 5 Gold Edition, en uiteraard ook de gloedjenieuwe game Resident Evil 6.

De Archives-editie voor de 360 moet het voor de nostalgische waarde ‘helaas’ alleen hebben van Resident Evil: Code Veronica X HD en Resident Evil 4 HD. Wel is hier de animatiefilm Resident Evil: Degeneration aan toegevoegd. Vanzelfsprekend zijn in deze bundel de Resident Evil 5 Gold Edition en Resident Evil 6 ook van de partij.

Kortom zijn deze special editions, bomvol nostalgie en een compleet nieuwe intrede van de serie, alleen voor de echte Resi-fans. De pakketten hebben, samen met de standaardversie van de game, een releasedatum van 2 oktober.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch