Menu Premium

Resident Evil 2 remake is aangekondigd

Gamekings Redactie 12/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ho even! Zojuist is bekendgemaakt dat een zeer klassieke survivalhorror-game een volledige remake krijgt! Veel fans zullen er al om staan te springen, want natuurlijk hebben we het over Resident Evil 2!

Zojuist liet Capcom via een video weten dat zij na veel wikken en wegen hebben besloten om een remake te maken van Resident Evil 2. De remake wordt de volledige game zoals we die al konden van uit 1998, maar dan in een geheel nieuw jasje en speelbaar op huidige generatie consoles. Vanuit de community bestond er veel vraag naar een remake van deze game. Nog geen maand geleden werd het balletje opgegooid binnen de muren van het kantoor van Capcom, waarna de community de vraag werd voorgelegd of er daadwerkelijk interesse zou zijn naar een dergelijke remake. De reacties waren positief en nu nog geen maand later maakt Capcom het idee wereldkundig.

Aangezien het idee net vers van de pers komt, is er verder nog helemaal geen informatie beschikbaar over de remake. Naar alle waarschijnlijkheid zal de game speelbaar worden op de PlayStation 4, Xbox One en de PC, maar dit is nog niet bevestigd. Wel roept Capcom in alle toonaarden alle fans op, om met allerlei feedback te komen waar de game aan moet voldoen. Ben jij al helemaal hyped over deze aankondiging? Laat het ons weten in de comments en vertel wat jij vind waar de game aan moet voldoen!

Bron: VideogamerPolygonCapcom

Resident Evil 2 remake is aangekondigd

Resident Evil 2 remake is aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch