Menu Premium

Remedy zoekt werknemers voor next-gen project

Gamekings Redactie 12/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alan Wake ontwikkelaar Remedy Entertainment heeft aangegeven dat ze opzoek zijn naar werknemers voor een next-gen project.

Remedy’s laatste grote project was de psychologische survival horror game Alan Wake voor de Xbox 360 en PC. Deze werd opgevolgd door de iets minder geslaagde spin-off Alan Wake’s American Nightmare. De Xbox versie is nu al een tijdje verkrijgbaar, alleen de PC versie liet echter nog op zich wachten, maar verschijnt nu dan eindelijk op 22 mei. Natuurlijk was Remedy ook verantwoordelijk voor de geboorte van de legendarische Max Payne, en niet te vergeten de flapperende wapper jas uit Max Payne 2. Voor Max Payne 3 hebben ze het zware werk overgelaten aan Rockstar, maar ze waren wel als consultant bij het project betrokken om voor de juiste Max Payne look-and-feel te zorgen. Nu lijkt Remedy, dankzij een slide op hun website, een nieuwe weg in te slaan en gaan ze aan de gang met de project voor de next-gen consoles: “Remedy Entertainment is looking for world-class talent to work on an unannounced project targeted at future generation consoles.”

Wat we kunnen verwachten van het nieuwe project is nog totaal onbekend, maar als het aan die maffe Finnen van Remedy ligt, zien we vast en zeker iets verfrissends uit de sneeuw verschijnen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch