Menu Premium

Remedy legt de interactie tussen Quantum Break en de serie uit

Franky Mangal 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Quantum Break is één van de exclusieve titels waar menig Xbox One bezitter op zit te wachten. De game zal nauw samengaan met een live-action serie. Ontwikkelaar Remedy legt de interactie tussen Quantum Break en de serie uit, die tegelijkertijd met de game zal verschijnen.

Quantum Break is een game waarin de speler de controle krijgt over de tijd. Als speler moet je de tijd buigen en in je voordeel gebruiken om je vijand te slim af te zijn. De manier hoe je de game speelt zorgt voor een unieke ervaring van de serie voor iedere speler. Volgens Sam Lake van Remedy zal de gelijknamige tv-serie alternatieve scenes bevatten die aansluiten op de keuzes die de speler in het spel maakt. Tijdens het tonen van de demo op de Gamescom 2014 vertelde Lake dat Quantum Break verschillende kruispunten in de tijdlijn kent. Dit zijn momenten in de game waarbij de speler een belangrijke keuze maakt die van invloed is op het verdere verloop van het verhaal. Er zijn bijvoorbeeld momenten in de game waar je speelt als de vijand. Hierdoor krijg je inzicht in hun plannen en vang je ook meteen een glimp op van een mogelijk andere toekomst.

Als speler krijg je vervolgens de mogelijkheid om deze korte blik in de toekomst te verkennen en kun je bepalen welke toekomst werkelijkheid gaat worden.”Jij neemt die beslissing en dat is de werkelijkheid die plaats zal vinden. Wanneer je vervolgens verder gaat met de serie, zul je de gevolgen van je beslissing ook terug zien in de serie. Zo zal het verhaal in de game en de serie zich vanaf dat punt steeds verder ontwikkelen”, aldus Sam Lake.

Lake vertelde dat het team achter de serie diverse alternatieve scenes opneemt om te garanderen dat alle mogelijke scenario’s ook plaats kunnen vinden. Zowel de game als de tv-serie moeten volgend jaar verschijnen.

Remedy legt de interactie tussen Quantum Break en de serie uit

Remedy legt de interactie tussen Quantum Break en de serie uit

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch