Menu Premium

Remedy Entertainment nog altijd in gesprek over Alan Wake-vervolg

Karim Shehata 07/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Remedy Entertainment lijkt na Quantum Break terug te gaan naar Alan Wake. Alhoewel er niets bevestigd is, duikt de IP van Remedy Entertainment tegenwoordig bijna dagelijks op in het nieuws en de ontwikkelaar gooit er nu zelf een schepje bovenop. Remedy Entertainment is namelijk nog altijd in gesprek over een Alan Wake-vervolg.

Overigens zijn er niet alleen gesprekken, want er worden ook soms al prototypes gemaakt. “Ik ben erg open over onze liefde voor Alan Wake,” begint Sam Lake in een interview met Eurogamer. De baas van de studio geeft aan dat hij “van de kans zou houden om meer Alan Wake te doen”, maar dat de studio nu volledig gefocust is op het afmaken van Quantum Break. “Echter zijn we altijd bezig met prototypes maken en bespreken we nieuwe ideeën,” aldus Lake.

“We zijn een creatief team, we kunnen het niet helpen! De hele tijd vliegen er neiuwe concepten rond, waarvan Alan Wake een hele grote is. Echter zitten er ook een heleboel andere bij. Op het moment heb ik echter niets nieuws te vertellen, we focussen ons volledig op de release van Quantum Break.” Alhoewel Sam Lake zegt niets nieuws te vertellen te hebben, is het wel duidelijk dat Alan Wake de gemoederen bij de studio bezig houdt. Niet alleen de easter egg ‘Alan Wake’s Return’, welke in Quantum Break te zien is als trailer, is hier dus een voorbeeld van.

Quantum Break verschijnt op 5 april voor PC en Xbox One. Hoop jij daarna op een Alan Wake-vervolg? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Remedy Entertainment nog altijd in gesprek over Alan Wake-vervolg

Remedy Entertainment nog altijd in gesprek over Alan Wake-vervolg

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch