Menu Premium

Remake of nieuwe Zelda op de 3DS?

Gamekings Redactie 13/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shigeru Miyamoto weet niet wat voor Zelda er na de remake van Ocarina of Time op de 3DS moet komen. Er is twijfel tussen een vernieuwde Majora’s Mask, A Link to the Past, of misschien zelfs een vervolg op de 2D SNES klassieker.

“This is something we’ve certainly been talking about and doing a little bit of experimenting with, to figure out which way we’re going to go.”

Op dit moment zijn er dus nog geen knopen doorgehakt en moeten de fans  “nog een klein tijdje langer wachten” om maar even nog meer woorden van Miyamoto te gebruiken.

Nintendo heeft veel verschillende doelen, met de Wii U in aantocht en een 3DS die ze uiteraard ook nog graag over de toonbank zien gaan. Natuurlijk is het de bedoeling dat er leuke gaming experiences gerealiseerd worden en de vraag is dus welke Zelda game werkt het best op welke console?

Eiji Aonuma, ook niet een onbelangrijk persoon in de ontwikkeling van de Zelda games, heeft onlangs nog gezegd dat een geheel nieuwe game het beste zou zijn voor de 3DS. Hij vindt dat in navolging van The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D de meest logische stap.

Zou dit dan toch een vervolg op A Link to the Past zijn? Of echt een origineel nieuwe game? En de grootste vraag is natuurlijk, wat zie jij het liefst verschijnen op de kleine 3D handheld van Nintendo?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch