Menu Premium

Releasedatum van Splinter Cell: Blacklist is gelekt

Gamekings Redactie 09/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Third Echelon, de organisatie van Sam Fisher, zal niet zo snel informatie lekken. Gelukkig dat er andere organisaties zijn die daar iets meer moeite mee hebben of het gewoon wat minder kan schelen. Daarom weten we nu wanneer Splinter Cell: Blacklist zal verschijnen.

Als we Amazon UK mogen geloven verschijnt Splinter Cell: Blacklist op 29 maart in het volgende jaar. De Britse versie van de webwinkel lekte namelijk alvast een limited edition pre-order actie op haar site. Ook de boxart van de Xbox 360, PlayStation 3 en PC moesten het ontgelden. Het is niets voor Sam Fisher om zo nonchalant met informatie om te gaan. Third Echelon zal er dan ook niet zo blij mee zijn.

Hoe dan ook, wat kunnen we verwachten van de limited edition? Een A2 poster, een bonus content folder, een steelbook case, wat digitale content en een setje shiny, gouden goggles. Oeh! Eigenlijk, als je er beter over nadenkt, niet de beste keuze voor een spion die zich voornamelijk in de schaduw begeeft. We zullen het zien op 29 maart, want dan ligt Splinter Cell: Blacklist in de schappen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch