Menu Premium

Releasedatum Mass Effect: Andromeda is uitgelekt

Tim Koelen 10/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mass Effect: Andromeda is helaas al meerdere malen uitgesteld. In eerste instantie zou de game nog eind dit jaar in de winkels verschijnen. EA heeft de game echter op de langere baan geschoven en de releasedatum werd veranderd naar “ergens in 2017”. Wat blijkt nu, de mogelijke releasedatum Mass Effect: Andromeda is uitgelekt.

Het lek is als volgt gevonden. Er verscheen namelijk een artbook van Mass Effect: Andromeda op de Amerikaanse bestelwebsite Amazon. In de beschrijving van de door Darkhorse binnenkort uitgegeven ‘The Art of Mass Effect Andromeda’ stond namelijk: “Dark Horse will release The Art of Mass Effect: Andromeda simultaneously with the game!” Dit artbook heeft opvallend genoeg wel een releasedatum gekregen op de verkoopsite, en wel op 21 maart 2017.

Mass Effect: Andromeda zou dus 21 maart van volgend jaar uit komen, mochten we de beschrijving van dit boek geloven. De datum is op een dinsdag, een veelvuldig gekozen dag in de week qua gamereleases. Het maakt er het gerucht dus alleen maar geloofwaardiger op. Ontwikkelaar BioWare heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

Vorige maand teaste BioWare al met een post op twitter dat er meer info zal volgen op 7 november voor de nieuwste titel in de Mass Effect-serie. Check daarvoor vooral ook dit artikel voor meer info over deze datum. Mass Effect: Andromeda verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, PC en ondersteund ook de PlayStation 4 Pro.

Kan je niet wachten tot Mass Effect: Andromeda eindelijk speelbaar is? Laat het weten in de comments.

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch