Menu Premium

Releasedatum Destiny-uitbreiding wellicht geteased in April Update

Tim Koelen 19/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De April Update van Destiny is nu al een weekje live en met de nieuwe content kwam ook een mogelijke releasedatum voor de Destiny-uitbreiding die eind dit jaar moet gaan verschijnen. Let echter goed op, want Bungie heeft de mogelijke teaser goed verstopt!

In één van de arena’s van de ‘Prison of Elders’ is namelijk een dode Ghost gevonden. Nog geen 16 minuten nadat de update het levenslicht zag, postte een Reddit-gebruiker onder de naam ‘Rezyl Azzir’ de exacte locatie van deze Ghost. Met deze ‘Dead Ghosts’ komen zogenaamde ‘Grimoire Cards’, waarin stukjes verhaal worden gegeven over de wereld in Destiny.

Het verhaal van deze specifieke kaart ging, opvallend genoeg, over een Destiny-karakter genaamd Rezyl Azzir. Vlak voordat de Reddit-gebruiker zijn post verwijderde, had hij nog een Latijnse tekst gepubliceerd: “Vegisima die mensis noni. ILLUD est venturus. Per Audacia ad astra.” Reddit-gebruikers vertaalden dit als: “De twintigste dag van de negende maand. HET komt eraan. Vooruit, naar de sterren!”

Als je het verhaal überhaupt al hebt kunnen volgen, zou dit dus betekenen dat deze grote uitbreiding, waarschijnlijk vergelijkbaar met de grootsheid van The Taken King, op 20 september zal verschijnen. 20 september valt op een dinsdag, een dag die zeer gebruikelijk is voor het releasen van (content voor) een game. Wees je er wel van bewust dat het hier gaat om een gerucht!

Bron: VG24/7

Releasedatum Destiny-uitbreiding wellicht geteased in April Update

Releasedatum Destiny-uitbreiding wellicht geteased in April Update

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch