Menu Premium

Releasedate van Joe Danger 2: The Movie klopt niet

Gamekings Redactie 05/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren was er op Xbox.com te lezen dat de game Joe Danger 2: The Movie van ontwikkelaar Hello Games op 29 augustus dit jaar op Xbox Live Arcade zou verschijnen. In een interview met Eurogamer meldt Sean Murray van Hello Games dat dit niet klopt: “Het is waarschijnlijk een vergissing en mocht dit niet zo zijn dan mogen we weleens opschieten met de ontwikkeling.”

Op het eerste gezicht dachten de ontwikkelaars dat het een grapje was, maar toch liet het ze wel even schrikken. Ze zeggen dat het zeer onwaarschijnlijk is dat ze de game uitgeven voordat hij helemaal af is. Hello Games is dus blijkbaar een iets minder grote waaghals dan Joe zelf.

Joe Danger 2: The Movie is het vervolg op Joe Danger, die midden 2010 uitkwam via PlayStation Network en later in 2011 nog eens beschikbaar werd op XBLA. De game waar je als stuntman Joe Danger, door stunts uit te voeren, punten moet verdienen om zo zijn aardsvijanden van Team Nasty te verslaan. Wanneer Joe Danger 2: The Movie dan wel verschijnt, Hello Games zegt zelf “ergens in 2012”.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch