Menu Premium
Loading...

Reis met 47 naar Thailand in Hitman Episode 4: Bangkok trailer

Mark Hoogland 16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Agent 47 leek even van een welverdiende zomerstop te genieten; na zijn uitstapje naar Marrakesh, eind mei, kreeg Hitman de afgelopen maanden enkel de Elusive Targets en twee bonusmissies als extra content. Vandaag is het echter tijd voor een gloednieuwe locatie: check snel de Hitman Episode 4: Bangkok trailer!

De titel van de jongste Hitman-missie is Club 27, een verwijzing naar al die rocksterren die maar op die leeftijd het loodje blijven leggen. Als het aan jou ligt wordt het nieuwste lid van die club Jordan Cross, zanger van een indierock-bandje. Deze knakker lijkt verantwoordelijk voor de dood van een jonge actrice, iets wat dankzij z’n rijke pappie nooit tot een veroordeling heeft geleid. O, en ook Cross’ advocaat moet dood.

Zo op het oog dus geen grootschalig complot of dodelijk virus in deze vierde episode. Wat de nieuwe locatie wél biedt zijn wederom talloze challenges, unlockables en vermommingen, en dat alles in en rondom een luxueus hotel – een geliefde setting onder fans van de Hitman-franchise.

Hitman Episode 4: Bangkok is dus nu uit voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Heb jij staan trappelen om nieuwe targets naar het hiernamaals te sturen en ga jij dit nieuwe hoofdstuk dus zeker checken! Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch