Menu Premium

Regisseur Sam Raimi verlaat World of Warcraft film

Gamekings Redactie 18/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De bejubelde regisseur Sam Raimi doet niet meer mee aan het World of Warcraft filmproject. De filmmaker, die onder meer bekend staat om de eerste drie Spider-Man films, verlaat de productie vanwege zijn drukke schema met de komende film Oz: The Great and Powerful. Het project is zodoende een grote naam uit Hollywood kwijtgeraakt. Als dat maar goed komt…

“Ik regisseer World of Warcraft eigenlijk niet meer. Toen ik aan de slag ging met Oz, moesten ze op zoek naar een andere regisseur. Ze moesten (met de film) beginnen”, vertelde Raimi op de San Diego Comic-Con. Een mogelijke vervanger is regisseur Duncan Jones, die Moon en Source Code op zijn naam heeft staan. Jones heeft namelijk eerder laten weten stinkend jaloers te zijn op Raimi voor het mogen regisseren van de WoW-film. Raimi hield echter zijn lippen stijf op elkaar over een invaller, dus niets hiervan is zeker.

Sam Raimi is al sinds 2009 betrokken geweest bij het WoW-filmproject. Een beetje filmkenner kent de man uiteraard van de Evil Dead en Spider-Man films. De productie van de WoW-film is onder de hoede genomen door Legendary Pictures en kent Charles Roven, bekend van Christopher Nolan’s Batman films, als producer. Volgens Blizzard komt de film er wel degelijk aan, maar moet het simpelweg goed gedaan worden. Laten we in ieder geval hopen dat met het vertrek van Raimi de productie haar magie niet is verloren.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch