Menu Premium

Reggie Fils-Aime: Super Smash komt naar de Nintendo Switch

Karim Shehata 10/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nintendo Switch is vandaag precies een week uit en maakte een vliegende start. Niet alleen omdat de console aardig goed blijkt te verkopen, maar ook omdat The Legend of Zelda: Breath of the Wild gelijktijdig met het systeem uitkwam. We weten inmiddels ook welke Nintendo-titels er dit jaar minimaal uit gaan komen en voor het jaar daarna weten we hopelijk ook al iets: Super Smash komt naar de Nintendo Switch!

Dit blijkt uit een interview van Katie Linendoll met Nintendo of America’s-baas Reggie Fils-Aime. In dit interview zegt hij dat iedere Nintendo-franchise naar de Nintendo Switch moet gaan komen en daarbij wordt Super Smash specifiek genoemd.  Hier zegt Reggie bij dat er nu officieel niets is aangekondigd, maar tegelijkertijd wordt er dus wel gezegd dat er “natuurlijk” een Super Smash-titel naar de Switch komt, evenals alle andere bekende franchises.

Ook maakt Reggie aan het begin van het interview duidelijk dat, nu de Switch vijf dagen uit is, de Switch nog altijd verantwoordelijk is voor de grootste Nintendo launch ooit in de Verenigde Staten. Of het in Europa en Japan, nu we een week verder zijn, ook zo goed gaat, is nog niet bekend.

In dit interview werd overigens niet gesproken over de problemen die sommige mensen ondervinden met de Nintendo Switch. Inmiddels is duidelijk dat het linker-JoyCon probleem er één is die bij relatief veel mensen voorkomt, maar ook bij een hele hoop Swiitch-bezitters niet. Daarnaast gaan er wat video’s op het internet rond over docks die het scherm van de Switch bekrassen, groene en blauwe schermen die de dood van je Switch betekenen en nog meer enge dingen. Veel van deze problemen lijken echter maar bij een enkeling voor te komen.

Het gehele interview van Katie Linendoll met Reggie kun je hier in al z’n volledigheid zien.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch