Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Steven over BlizzCon 2016

Gamekings Redactie 31/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit weekend is het zover… Dan staat de gamewereld in het teken van de BlizzCon 2016 en Emiel en David zijn dit jaar van de partij. Steven kan er helaas niet bij zijn, maar wil jullie wel graag vertellen wat hij hoopt te zien op de BlizzCon 2016. Als Steven het gaat hebben over Diablo 4, dan weet je dat je Gamekings Extra: Steven over BlizzCon 2016 even moet checken!

Dit jaar is het niet zomaar een BlizzCon, want het grote evenement wordt voor de tiende keer gehouden door Blizzard Entertainment. 10 jaar BlizzCon betekend ook 25 jaar Blizzard en dat gaat natuurlijk groots gevierd worden. Mocht jij er niet bij kunnen zijn dan is dat geen probleem, want je kunt namelijk een virtual ticket kopen op de website. Hierdoor kun jij alles live meekijken terwijl je lekker thuis op je bank ligt.

Dit jaar mag Emiel samen met David naar de BlizzCon en Steven weet dat Emiel inmiddels fan is geworden van Blizzard. Waarschijnlijk weten jullie het al, maar Emiel en Steven hebben een andere smaak voor games. Waar Emiel zich vooral bezig houdt met Heroes of the Storm, focust Steven zich op World en Warcraft en natuurlijk Diablo.

De vraag die op Steven zijn lippen brand en hoogstwaarschijnlijk ook op die van jullie. Komt er een Diablo 4? Denk jij dat Blizzard dit zal aankondigen op de BlizzCon 2016? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch