Menu Premium
Loading...

[Redactie] Counter-Strike: Global Offensive officieel aangekondigd

Gamekings Redactie 15/08/2011 0 Tweet Het Like/Deel Het

Valve heeft officieel Counter-Strike: Global Offensive aangekondigd. Het gaat hier niet om dé Counter Strike 2, maar om een multi-platform versie, die gebaseerd is op zijn voorgangers. Het is gemaakt op de geupdate versie van de Source Engine die ook is gebruikt voor Portal 2.

De game komt begin 2012 uit op Steam (PC & Mac), Xbox Live Arcade en op Playstation Network. Deze herfst begint de officiële bèta test die beschikbaar zal zijn voor een grote groep spelers. Valve probeert van Counter-Strike: Global Offensive een E-sports game te maken en zal een ‘match making systeem’ bevatten en support voor ‘dedicated servers’.

De graphics en de animaties van de game zijn verbeterd ten opzichte van de voorganger Counter-Strike: Source. De game voegt nieuwe game modes toe en zal oude game modes ondersteunen. Spelers kunnen nieuwe maps verwachten en ook oude geupdate maps zoals ‘de_dust’. Ook zijn er nieuwe wapens toegevoegd zoals een zwaar machine geweer, nieuwe pistolen en een shotgun. Tevens zijn er nieuwe items, zoals een Molotov Cocktail en Decoy granaten.

Wij op de redactie kunnen niet wachten op de bèta van Counter-Strike: Global Offensive. De Ex-Counter-Strike verslaafde ‘Martin’ vertelt je alles over de game in de video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch