Menu Premium

Red Dead Redemption 2 uitgesteld tot voorjaar 2018

Karen Koch 23/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oh nee! Hoewel er tegenwoordig bijna geen game meer is die níet vertraagd uitkomt, is het toch elke keer jammer wanneer het bekend wordt gemaakt. Het volgende slachtoffer van de beruchte delays is bekend: nu is Red Dead Redemption 2 uitgesteld tot voorjaar 2018!

Red Dead Redemption 2 werd vorig jaar in oktober aangekondigd, tot groot genoegen van heel veel gamers. Het eerste deel was zo goed in de smaak gevallen, dat een vervolg onvermijdelijk leek. Hoewel het vervolgens even duurde, werd er uiteindelijk inderdaad een tweede deel aangekondigd. Op een korte teaser na hebben we echter niks meer vernomen van Red Dead Redemption 2. Tot vandaag.

Origineel werd de game aangekondigd voor een release die dit jaar nog plaats zou vinden. Helaas voor de mensen die hun kerstvakantie al hadden geboekt, de game verschijnt nu dus enkele maanden later. Een echte uitleg had Rockstar niet voor de vertraging. Ze wilden de teams achter de game extra tijd geven om een “zo goed mogelijke ervaring voor de fans” neer te kunnen zetten. Op zich best een nobel doel, en als de game hierdoor géén gigantische day 1 patch nodig gaat hebben… Nog beter!

Red Dead Redemption 2 zal volgend jaar verschijnen voor de Xbox One en de PlayStation 4. In plaats van deze winter, moeten we dus nog 3 maandjes extra wachten. Geen probleem, toch?

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch