Menu Premium

Red Dead Redemption 2 graphics hebben een downgrade gekregen

Hylke Haagsma 18/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ambient occlusion lighting lijkt op mysterieuze wijze te zijn verdwenen uit Red Dead Redemption na recente updates. Er lijken downgrades te zijn geweest in plaats van upgrades. Waarom!?

Kleine verschillen

Red Dead Redemption is een enorm krachtige game en laat de open wereld met flinke details zien op zowel de PlayStation 4 als de Xbox One. Waarom zou Rockstar hier stappen in terug willen zetten? Sinds de release in oktober komen er regelmatig updates uit voor de game. Meestal gaat het dan om updates voor het online gedeelte van de game. Mogelijk worden deze downgrades uitgevoerd om de online modus soepeler te laten lopen. Zou de grafische zware power een reden zijn voor Rockstar om zo rustig aan te doen met de echt grote updates voor de online modus van de game?

Zoals je in de bovenstaande afbeelding kunt zien zitten er kleine verschillen tussen het licht. De tweede afbeelding laat iets minder natuurlijk licht zien. Rockstar heeft geen officieel statement gegeven over de verandering. Wat denk jij? Vind je de verschillen opmerkelijk?

Red Dead Online doet het goed, maar blijft vooralsnog leeg

Over de hele wereld zijn er al 23 miljoen exemplaren verkocht van Red Dead Redemption 2. Zo liet Take-Two Interactive weten tijdens de bekendmaking van de cijfers van het derde kwartaal. Flinke successen dus voor Take-Two en de netto omzet is inmiddels ook zo’n 1,2 miljard dollar. Ook wat betreft Red Dead Online gaat het lekker, zo geeft Take-Two baas Straus Zelnick aan. De cijfers doen het misschien goed maar veel spelers denken er ook anders over. Natuurlijk gaat het nog om een bèta maar steeds meer mensen vinden de game te leeg en missen nieuwe content. Kleine updates werden uitgevoerd maar dingen als het overvallen van winkels, bankberovingen en private lobby’s ontbreken nog steeds. Gaat het lange wachten nog wel beloond worden in de toekomst?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch