Menu Premium

Red Dead Online krijgt drie nieuwe singleplayer missies, nu GTA Online nog

Jan Johan Beldrok 17/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Red Dead Online krijgt dankzij een nieuwe update drie nieuwe singleplayer missies. De game is nu al weer een poosje een zelfstandige titel. Oftewel, je kunt het online gedeelte van de game ook los kopen. Rockstar heeft er daarom alle belang bij om nieuwe spelers aan te trekken. En de Red Dead-gamers zijn vaak wat nukkig als het gaat om de updates bij deze game. Omdat ze alles vergelijken met de andere online game van Rockstar: GTA Online. En die tovert regelmatig een aantal nieuwe, toffe heists in de wereld. Terwijl de Red Dead-fans zeggen dat ze het vaak moeten doen met wat premies en korting op een gun.

Red Dead Online krijgt drie nieuwe, pure singleplayer missies

Daar gaat dus nu verandering in komen. Met de nieuwste update van Red Dead Online worden voor het eerste drie nieuwe, pure singleplayer missies toegevoegd. En fans zijn er erg blij mee. De eerste missie heet ‘ One Horse Deal. Hierin ga je eropuit om vierbenige loot te stelen: een fraai maar ongetemd Arabisch renpaard. Heb je het dier te pakken, dan volgt er natuurlijk een achtervolging. Missie twee is ‘Rich Pickings’ . Dit is een semi-stealth-missie waarbij je het landhuis van de burgemeester van St. Denis binnenvalt en zijn onrechtmatig verkregen smokkelwinsten afpakt. De derde missie heet ‘Outrider’. Hierin begeleid je een wagen met één NPC-coureur. En je voelt hem al aankomen. Binnen no time vallen de bad guys je aan.

Missies zijn prima herspeelbaar door oplopende moeilijkheidsgraad

Je krijgt toegang tot de nieuwe missies via telegrammen van een mysterieus personage genaamd ‘J’ . Elke missie  heeft drie moeilijkheidsniveaus, die na elke herhaling lastiger worden. Met de replayability zit het dus wel snor. Tot slot geeft Rockstar aan dat er in de toekomst meer van dit soort missies komen. Dat juichen we bij Gamekings alleen maar toe. Nu GTA Online nog. Want hoe vet alle heists ook zijn, de meerderheid van de fans zit gewoon op een lekker singleplayer missie te wachten. Wie weet bij de re-release op de next-gen consoles straks…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch