Menu Premium

Dagelijkse challenges en Free Roam Events Red Dead Online nù online

Hylke Haagsma 27/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Daar is er dan eindelijk eentje. Rockstar heeft er vandaag een grote update voor de beta van Red Dead Online uitgegooid. De update brengt onder andere nieuwe gameplay-modi. Denk hierbij aan dagelijkse challenges, een Free Roam event genaamd Fools’ Gold, Target Races en uitdagingen die alles te maken hebben met vissen.

Nieuwe Showdown modi

Ook komen er binnenkort nieuwe Showdown modi, hierin moeten spelers tassen moeten afleveren, loot van elkaar moeten stelen en moeten overleven. Dit klinkt wel erg bekend en lijkt in onze ogen op Grab the Bag uit de online component van de eerste Red Dead Redemption. Voor deze nieuwe Showdown modi is nog geen specifieke datum bekend. De Rare shotgun is inmiddels ook al beschikbaar. Daarnaast kunnen spelers gauw aan de slag met de Evans Repeater. Ook zijn er nieuwe kledingstukken toegevoegd, sommige van deze kledingstukken zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. Daarnaast zijn er nieuwe emotes toegevoegd en is de rader en het Law-en Bounty systeem aangepast. Take that griefers! Ook zal de update allerlei kleine verbeteringen bevatten aan zaken die dankzij de online feedbackpagina aan het licht werden gesteld, vertelt Rockstar.

Onderstaande trailer geeft je een idee van wat er allemaal nieuw is:

Wat vinden jullie van de update? Is het genoeg om je weer terug in de multiplayer modus te trekken? Of blijf je voorlopig nog even weg uit de woestijn omdat deze toch wel erg leeg is. Na de goed ontvangen singleplayer wordt de online component van de game iets minder goed ontvangen. Veel spelers vinden de beta nog erg leeg en missen content. Drop vooral even in de comments hoe jij hier tegen aan kijkt, waarom loopt het nog niet zo lekker met Red Dead Online en gaat GTA Online nog wel altijd als een speer? We zijn zeer ook zeer benieuwd naar jullie theorieën!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch