Menu Premium

‘Red Dead 2 DLC wordt Undead Nightmare maar met Aliens’ ( Update)

Hylke Haagsma 24/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Update:

Dezelfde gebruiker die het lek in het weekend verspreidde, publiceerde vandaag zijn bekentenis op de subreddit r / GamingLeaksAndRumors. “Er is geen DLC voor Red Dead Redemption 2 of remake van de eerste game voor zover ik weet,” schreef hij.

In plaats daarvan beweerde de gebruiker dat het oorspronkelijke lek een ‘experiment’ was dat hij had uitgevoerd om de verspreiding van ‘geruchten in de videogamecultuur’ te observeren. Hoewel het waarschijnlijker is dat dit een grap was, gezien de beste leaker aangaf dat hij zich schuldig voelde dat grote websites over het gerucht schreven.

Hij gaf ook aan dat hij een remake van de eerste Red Dead Redemption wilde zien met “alle toeters en bellen” van het vervolg, dus voegde hij dat  toe aan zijn lek.

 

 

Rockstar heeft misschien bijna zijn GTA Online casino geopend na al die jaren, maar de fans hebben hun aandacht alweer gevestigd op de andere beroemde open wereld van de studio. Namelijk Red Ded Redemption 2. Er is een DLC-gerucht dat rond gaat op Reddit.

Undead Nightmare met Aliens in Red Dead 2?

Volgens een Reddit-gebruiker met de naam throwaway11113454, heeft een vriend / omgeving artiest bij Rockstar bevestigd dat de studio momenteel bezig is met een groot stuk verhaal-DLC voor Red Dead Redemption 2. Dat vermoedelijk gepland staat om rond december 2019 / januari 2020 te verschijnen. Het bericht vermeldt dat de Red Dead Redemption 2 DLC je terug zal zien keren als hoofdrolspeler Arthur Morgan, en zich zal richten op buitenaardse wezens. Aliens die tot nu toe alleen verschenen in de vorm van easter eggs gevonden in de open wereld van het spel.

Spoilers (!) voor degenen die het spel nog moeten afronden. Als je hebt gezien hoe Red Dead Redemption 2 eindigt, zul je misschien verbaasd zijn om te horen dat Arthur Morgan mogelijk terug zou keren voor deze DLC. In dat geval is het waarschijnlijk dat deze DLC (indien echt) op dezelfde manier zou spelen als de Undead Nightmare-uitbreiding van Red Dead Redemption, volledig los van de gebeurtenissen in de hoofdcampagne.

Een remake van de originele Red Dead Redemption

Het gerucht gaat ook dat Rockstar werkt aan een volledig nieuwe versie van de originele Red Dead Redemption uit 2010, inclusief alle nieuwe gameplay-functies en grafische upgrades van het vervolg en zelfs inclusief nieuw stemwerk van de hoofdcast. Ook zou Arthur aanwezig zijn in het verhaal en verbind het de twee spellen naadloos met elkaar.

De bron van Throwaway11113454 zegt dat de Red Dead Redemption-remake bedoeld was om te verschijnen rond de 10e verjaardag van het spel volgend jaar. Maar interne vertragingen maken een venster van december 2020 / januari 2021 waarschijnlijker. Dat gezegd hebbende… het is een gerucht om met heel erg veel zout te nemen.

Het Reddit-account heeft zelf bijna geen geschiedenis om enige autoriteit te geven aan zijn conclusies. Toch kunnen we niet anders dan ons afvragen waar Rockstar nu aan werkt, naast Red Dead Online, vooral omdat dat recente GTA 6-lek ook zo ontzettend interessant is ( en even moeilijk te geloven…) Wat denken jullie ervan? Zien jullie zo’n DLC en remake wel zitten?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch