Menu Premium

ReCore heeft bizar lange laadtijden

Tim Koelen 12/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande vrijdag komt Microsoft met een nieuwe IP, namelijk ReCore! Deze action-adventure shooter die tijdens de E3 van 2015 werd aangekondigd zal nu eindelijk verschijnen voor de Xbox One, maar wat blijkt nu? ReCore heeft bizar lange laadtijden.

Alhoewel de consument dus nog even moet wachten op de komst van de nieuwe Microsoft-exclusive, hebben verschillende media een exemplaar weten te bemachtigen. Ook wij bij Gamekings hebben een review-exemplaar liggen, en zullen je zo snel mogelijk op de hoogte brengen van deze geruchten.

Ook YouTuber ‘Press Start Kofi’ wist een exemplaar te bemachtigen en heeft ReCore al uitgebreid getest. Hij kwam met de eerste berichten dat ReCore ontiegelijk lange laadtijden heeft in bepaalde zones en nadat je dood gaat in de game.

Men is voorlopig nog skeptisch over Kofi’s bevindingen. Zo zou ReCore nog een day-one patch moeten ontvangen die de game soepeler moet laten lopen. De YouTuber beweert dat hij de game wel degelijk gepatched heeft gespeeld, en laat dit ook uitgebreid zien in één van zijn video’s.

Later deze middag is het embargo opgeheven van ReCore en zullen de eerste berichten naar buiten komen over de gloednieuwe game. We starten de game nu op, dus we updaten dit bericht later met onze bevindingen over laadtijden!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch