Menu Premium

ReCore en Sea of Thieves niet aanwezig op Gamescom 2015

Gamekings Redactie 22/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

ReCore en Sea of Thieves waren op de E3 persconferentie van Microsoft twee nieuwe games die er uiterst interessant uitzagen. Wie stiekem hoopt dat Microsoft tijdens Gamescom 2015 meer van deze twee games toont, wordt helaas teleurgesteld: ReCore en Sea of Thieves komen niet naar Gamescom.

Microsoft heeft ervoor gekozen ReCore en Sea of Thieves niet op Gamescom te tonen, omdat een nieuwe demo maken zo kort na de E3 slecht zou zijn voor de productie. Dit is wat Xbox-baas Phil Spencer zegt in een tweet. Voor Quantum Break was de afwezigheid op de E3 goed voor de productie volgens Spencer en hij is dan ook meer dan blij dat de studio achter Quantum Break extra tijd had om zich volledig op de game te kunnen richten. Of dit ook voor ReCore en Sea of Thieves het geval zal zijn, valt nu nog niet te zeggen. Voor diegenen die nu teleurgesteld zijn dat Microsoft deze games niet toont op Gamescom, vergeet niet dat Quantum Break, Crackdown en Scalebound wel op Gamescom aanwezig zijn. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Vind jij het jammer dat ReCore en Sea of Thieves niet op Gamescom getoond worden? Of vind je het begrijpelijk en kijk jij uit naar onder meer Quantum Break, Crackdown en Scalebound? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch