Menu Premium

Rebellion kondigt maarliefst vier nieuwe Sniper Elite games aan

Hylke Haagsma 15/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Developer Rebellion heeft aangekondigd dat er vier nieuwe Sniper Elite-games in ontwikkeling zijn, inclusief een vervolg op Sniper Elite 4. Vier!? Jawel. Ga jij ze allemaal spelen? We nemen ze even allemaal met je door. Ga er maar vast lekker voor zitten.

Sniper Elite V2 Remastered

Sniper Elite V2 Remastered is een opgeknapte versie van de stealth-shooter uit 2012. De game wordt later dit jaar uitgebracht op de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch met verbeterde beeldkwaliteit, 4K-resolutie en niet te vergeten HDR. De remaster voegt nieuwe speelbare personages, een nieuwe fotomodus en uitgebreide online multiplayer voor maximaal 16 spelers toe, daarnaast ook nog eens alle content die ooit voor de game is uitgebracht.

Sniper Elite 3 Ultimate Edition

Sniper Elite 3 Ultimate Edition op de Nintendo Switch, komt ook uit in 2019. De game bezit alle content die ooit is uitgebracht voor het spel, net zoals een lokale multiplayer-modus en bewegingsbedieningen.

En meer?

Er is een nieuwe stand-alone Sniper elite-game voor VR  in de maak met de in Leeds gevestigde studio Just Add Water. Er is nog geen trailer voor deze game. Maar je kunt een onthulling later dit jaar verwachten, aldus Rebellion. En dan de grote klapper, waar je echt op zit te wachten: de nieuwe hoofdtitel in de Sniper Elite-serie die volgt op Sniper Elite 4. Rebellion heeft niet veel gezegd over dit spel, maar het is in ontwikkeling en zal in 2020 onthuld worden. Zou het een next-gen titel zijn? Voor de PlayStation 5 en de volgende Xbox? De toekomst zal het ons leren. Zie jij de nieuwe titels wel zitten? Laat het ons weten in de comments, als je vragen hebt mag je die natuurlijk ook stellen in diezelfde comments. Je mag ze ook bewaren voor brievenmaandag, maar dat duurt nog eventjes. Maar dan worden ze wel behandeld in een video! Super leuk toch? Je kunt je vragen dan mailen,Tweeten of via Facebook stellen, dat mag natuurlijk ook!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch