Menu Premium

“Real money auction house niet mogelijk op consoles”

Gamekings Redactie 15/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het ziet ernaar uit dat we geen real money auction house voor Borderlands 2 moeten verwachten. Steve Gibson, vice-president van Gearbox (ontwikkelaar Borderlands 2), zegt namelijk dat zo’n service simpelweg niet mogelijk is op de consoles. Tja, dat gaat ons in ieder geval een hoop centen besparen.

Een real money auction house, kortgeleden op Diablo 3 geïntroduceerd, is een digitaal veilinghuis waar je met echt geld in-game items kunt kopen. Hoogstwaarschijnlijk krijgen we zoiets niet op de console-versies van Borderlands 2 te zien, aangezien dat, volgens Gibson, niet haalbaar is. “Ik denk niet dat het uitvoerbaar is voor games die draaien op de Xbox 360 en PlayStation 3. We kunnen zoiets eigenlijk niet eens overwegen,” meldde de vice-president.

Steve liet wel weten benieuwd te zijn hoe het met Blizzard’s Diablo 3 auction house zal gaan. “Ik kijk ernaar uit om te zien hoe het gaat uitpakken voor die jongens, want het is een hele grote en nieuwe stap binnen het genre.”

Of een real money auction house wel op de PC-versie van Borderlands 2 verschijnt, is niet duidelijk gemaakt. Borderlands 2 moet op 12 september het levenslicht zien.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch