Menu Premium

Real-life Battle Royale? Een anoniem persoon gaat het mogelijk maken

Hylke Haagsma 10/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een anonieme HushHush-gebruiker heeft hulp gevraagd om het evenement te plannen en de arena te ontwerpen, met het doel om gedurende drie dagen 100 spelers te ontvangen. Vet! Battle Royale!

Wat is HushHush?

HushHush is een bedrijf dat diensten verleent aan mensen die op zoek zijn naar iets luxe, waaronder een marktplaats voor dure goederen en diensten, kopers en verkopers bij elkaar brengt over de hele wereld. Maar het blijkt nu dat ze een verzoek van een anonieme klant hebben ontvangen om iets te creëren dat doet denken aan games zoals PUBG en Fortnite.

Boem, Bam, Battle-Royale!

Je raadt het al, Battle Royale is waar we het hier over hebben, en HushHush is op zoek naar iemand die kan helpen bij het ontwerpen van een arena voor een 100-persoons “battle royale geïnspireerde gebeurtenis”. Het tarief is 1740 euro per dag en het werk zal naar verwachting zes weken duren. HushHush legt uit dat ze zijn benaderd door een klant die op zoek is naar een privé-eiland om het kampioenschap te helpen opzetten, en HushHush zal ook de registratie afhandelen wanneer de tijd aanbreekt.

Het is echter geen echt gevecht om de dood, want er worden Airsoft-geweren gebruikt, munitie en aanraakgevoelige uitrusting worden voorzien voor een evenement van drie dagen. De inzet is hoog, want de winnaar krijgt een jackpot van 116 000,000 euro’s, en de competitie zal elke dag 12 uur duren. Wanneer de 12 uur erop zitten moeten deelnemers kamperen voor de nacht, met voedsel en uitrusting.

Ga jij het ontwerpen als gamemaker?

Het bedrijf heeft een “gamemaker” nodig die kan helpen bij het ontwerpen van de arena, die ervaring heeft met grootschalig evenementenbeheer en decorontwerp (Je kunt hier solliciteren als je wilt). “Battle Royale-spellen zijn de afgelopen jaren ongelooflijk populair geworden en onze klant is een grote fan die het spel op de veiligste manier mogelijk wil maken. Als het kampioenschap een succes is dit jaar, is het iets dat hij een jaarlijks terugkerende gebeurtenis wil maken, wat erg opwindend is, “zei Aaron Harpin, de oprichter van HushHush. “Als je een fan bent van films en games waarbij Battle-Royale een ding is, is dit een geweldige kans om een once in a lifetime ervaring te hebben en een aanzienlijke hoeveelheid geld te verdienen.

Zou jij mee doen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch