Menu Premium

Ready at Dawn maakt engine klaar voor onaangekondigd platform

René Janssen 08/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Ready at Dawn heeft een statement naar buiten gebracht het over het door Paul Sams genoemde ‘nieuwe platform’. Het blijkt helemaal niet om een compleet nieuw console te gaan. Paul Sams bedoelde een platform waarvoor het bedrijf nog niet eerder een game heeft uitgebracht, de identiteit van deze console is en blijft echter geheim.

Origineel bericht:
The Order: 1886-ontwikkelaar Ready at Dawn hint naar een nieuw, nog onaangekondigd gaming-platform. Paul Sams, de nieuwe baas van Ready at Dawn, deed uitspraken die daarop zouden wijzen in interviews met GamesIndustry.biz en Game Informer.

Hij vertelde in deze interviews dat het bedrijf sinds de release van The Order hard aan het werk is om hun engine-technologie multi-platform te maken. Het is namelijk de bedoeling dat toekomstige games zowel op PC, Xbox One en PS4 kunnen uitkomen, alsmede ook op een nog onaangekondigd nieuw platform. Over dit nieuwe platform zouden wij volgens Sams binnenkort meer gaan horen.

Het nieuwe platform zal naar het lijkt soortgelijke specificaties hebben als de Xbox One en PS4. Wie er achter dit nieuwe platform zou zitten verklapte Sams nog niet. Nintendo lijkt vooralsnog echter onwaarschijnlijk. Het Japanse bedrijf heeft immers aangegeven volgend jaar pas met meer details over hun nieuwe console, de Nintendo NX, te komen.

Het blijft dus vooralsnog gokken wie er met een nieuw gaming-platform op de markt komt. Wellicht horen we er tijdens de E3 meer over?

Bron: Videogamer.com via gamesindustry.biz, gameinformer.com

Ready at Dawn maakt engine klaar voor onaangekondigd platform

Ready at Dawn maakt engine klaar voor onaangekondigd platform

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch