Menu Premium
Loading...

Rayman Legends Launch Trailer

Gamekings Redactie 28/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Schuif alles aan de kant, stoelriemen vast en popcorn op schoot. Zit je er klaar voor? We moesten er even op wachten maar het is eindelijk zover. De felbegeerde Rayman Legends Launch Trailer, zit achterover en geniet.

De Rayman-serie is met vier hoofdtitels en deze aankomende vijfde game niet meer weg te denken uit de game-wereld. Rayman Legends is het vervolg op de in 2011 uitgekomen Rayman Origins en man man man… Dit is echt een feest en dat laat deze trailer wel zien! Ga het avontuur aan met Rayman, Globox en de Teensies in de strijd tegen de Bubble Dreamer. Hij bedreigt de wereld met zijn kwaadaardige plan, genoeg reden om hem te stoppen. Dit nieuwste deel staat garant voor opnieuw een aantal uur speelplezier en dat hoef je niet alleen te doen, maar kan ook gezellig samen met je vrienden. Vele critici hebben de game al gespeeld en kunnen er zeer kort over zijn: geweldig. De game laat goed zien dat Ubisoft hier al een tijd aan werkt en dat is ook zeker terug te zien in de trailer.

Met nog twee volle nachten slapen en dan kunnen we eindelijk zien of deze game net zo goed is als Ubisoft ons doet geloven. Rayman Legends zal op 30 augustus in Europa uitkomen en hoe vier je dat anders dan met een dikke vette Launch Trailer. De game zal uitkomen voor de PC, de PlayStation 3, de PSVita, de Wii U en natuurlijk de Xbox 360. Overigens komt de PS Vita-versie wél iets later, namelijk op 13 september. Zit jij er al helemaal klaar voor? Dan is dit het moment, rustig door blijven ademen en check snel die trailer!

Rayman Legends Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch