Menu Premium

Rayman Legends komt mogelijk naar de next-gen consoles

Gamekings Redactie 12/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ooit, in een ver verleden, was het de bedoeling dat Rayman Legends exclusief naar Nintendo’s Wii U zou komen. Voor Nintendo was dat goed nieuws, want hun console had zeker wel een titel nodig die gamers naar de Wii U toe zouden trekken. Later dacht ontwikkelaar en uitgeverij Ubisoft er anders over en kwam de game ook uit op andere platformen. Het kan zijn dat er nog meer worden, want Rayman Legends komt mogelijk naar de next-gen consoles.

Hier sprak CEO en voorzitter van Ubisoft, Yves Guillemot, over tijdens een conference call over de jaarcijfers van het bedrijf. Volgens hem staat er een Rayman-game in de planning voor de PlayStation 4 en Xbox One, maar het was niet geheel duidelijk of het om een nieuwe titel gaat of om Rayman Legends. Toch lijkt het erop dat hij op het tweede doelt. Afgelopen augustus kwam Rayman Legends uit op de Wii U, Xbox 360, PlayStation 3 en PC, en een aantal weken daarna kwam ook de PS Vita-versie in de winkels te liggen. Guillemot vertelde dat de desbetreffende game in februari 2014 moet uitkomen, waardoor het erg logisch lijkt dat het gaat om een port. Het zou namelijk erg kort dag zijn als we een nieuwe titel tegemoet kunnen zien.

Door het stijltje van Rayman Legends, wat je zelf kunt bewonderen in de onderstaande afbeelding, lijkt het bijna onmogelijk om de game grafisch op te krikken naar next-gen. Misschien worden we wel keihard verrast en vallen straks onze monden open van verbazing.

Wat denk jij: Krijgen we een nieuwe Rayman-game of denk je ook dat het om Rayman Legends gaat?

Rayman Legends komt mogelijk naar de next-gen consoles

Rayman Legends komt mogelijk naar de next-gen consoles

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch