Menu Premium
Loading...

Rayman Legends 20.000 Lums under the Sea trailer

Gamekings Redactie 15/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het uitstellen van Rayman Legends is het voor Ubisoft natuurlijk wel zaak ons de komende maanden flink te laten proeven van hun nieuwe game, en dat doen ze met de Rayman Legends 20.000 Lums under the Sea trailer.

In het vervolg op Rayman Origins belanden Rayman en zijn oude vertrouwde vrienden, Globox en de Teensies, in een tent vol schilderijen. Wanneer ze erachter komen dat ze in de schilderijen gezogen kunnen worden, om zo in tal van verschillende werelden terecht te komen, gaat het avontuur van start. In deze spiksplinternieuwe trailer laat Ubisoft je kennis maken met één van die werelden waarin je straks aan de slag kunt met Rayman of één van zijn vrienden. Zoals de naam al doet vermoeden, bevindt deze wereld zich onder water, waar je als speler gebruik zult moeten maken van donkere en lichte plekken om je vijanden te kunnen verslaan.

Natuurlijk zijn er niet alleen prachtige, nieuwe omgevingen aan de game toegevoegd, er zijn ook nieuwe gamemodes en je kunt naast je vertrouwde Rayman, Globox en de Teensies, straks kiezen uit nieuwe personages. Ook de bijbehorende nieuwe outfits ontbreken natuurlijk niet. Ubisoft heeft zelfs een aantal speciale outfits ontworpen, waaronder een Assassin’s Creed IV: Black Flag outfit, die beschikbaar zijn bij een pre-order.

Heb jij Rayman Origins al van begin tot eind uitgespeeld en kan je niet wachten tot Rayman Legends uitkomt? Of twijfel je toch nog een beetje? Kijk hoe dan ook eerst even deze nieuwe Rayman Legends 20.000 Lums under the Sea trailer.

Rayman Legends 20.000 Lums under the Sea trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch