Menu Premium

Ratchet & Clank: Rift Apart zal vrouwelijke speelbaar karakter bevatten

Dansky 17/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eén van dé titels voor de Playstation 5 is natuurlijk Ratchet & Clank: Rift Apart. Het dynamische duo is al jaren een van de vaste gangmakers op de Playstation consoles. Dat er een nieuwe Ratchet & Clank game de nieuwe console van Sony gaat vergezellen was wel te verwachten. De gigantisch vette reveal trailer laat zien wat de titel kan met de nieuwe hardware van de Playstation 5. Maar met name het einde van deze trailer, de mysterieuze vrouwelijke Lombax, trok de interesse.

Een nieuw speelbaar character in Ratchet & Clank: Rift Apart

Waarom is een extra Lombax om mee te spelen toch zo’n ding? Dat zullen we je even uitleggen. In de originele game is Ratchet de enige overgebleven Lombax. Waar de rest van de Lombaxen heen zijn, is in eerste instantie niet bekend. Verdeeld over alle games kom je slechts twee andere Lombaxen tegen in deze dimensie: Angela Cross in Ratchet & Clank 2 en Alister Azimuth in Ratchet & Clank: A Crack in Time. En nu dus een derde Lombax. En met nummertje drie, zo meld Insomniac, kan je spelen!

Op welke manier het character speelbaar is, is niet bekend

Op welke manier het character speelbaar zal zijn, is door Insomniac nog niet vrijgegeven. Er is zelfs nog niet eens een release date bekend, alhoewel een day one release van Ratchet & Clank met de Playstation 5 wel een sterke zet kan zijn van Sony. Misschien kan je bepaalde onderdelen van de game met haar spelen zoals je dat ook af en toe doet met Clank. Of misschien is dit wel de vrouwelijke Ratchet uit een andere dimensie en/of tijdlijn. Of wordt dit misschien een gevalletje Assassin’s Creed Valhalla waar je het verhaal als man en als vrouw kan spelen? De tijd zal het leren. Wat meteen opviel aan dit nieuwe character is dat zij een staart heeft. En dat is vreemd. Want in het Ratchet & Clank universum heeft een vrouwelijke Lombax helemaal geen staart. Alhoewel in een andere dimensie, multiverse of tijdlijn de biologie van de Lombax natuurlijk anders kan zijn en Insomniac met een multiverse werkelijk álle kanten op kan.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch