Menu Premium

Rare werkt aan nieuwe Xbox One titel

Gamekings Redactie 11/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het kan soms zomaar zo zijn dat je gedurende een bepaalde periode niks hoort van een bedrijf en zo ineens komt er een klein tekentje van leven. Zo is nu ook het geval, want het lijkt er namelijk op dat Rare werkt aan een nieuwe Xbox One titel.

Phil Spencer, de grote baas van de Xbox divisie, maakte vandaag via een tweet bekend dat hij zojuist een unieke game had gespeeld bij Rare. Deze gameontwikkelaar kennen we onder andere van Donkey Kong Country, Golden Eye 007 en Kinect Sports. De laatste tijd ging het niet zo goed met het bedrijf. Nadat Kinect toch niet zo goed bleek te verkopen als in eerste instantie gedacht, moesten er helaas meerdere mensen het veld ruimen bij Rare. Dit had tot gevolg dat deze ontwikkelaar langzaamaan naar de achtergrond schoof en we hebben ondertussen al een tijdje weinig van ze vernomen. Door Phil Spencer’s tweet lijkt het er op dat er binnenkort dus iets unieks aan zit te komen.

Wat dit gaat zijn, weten we niet. Het zou kunnen zijn, dat dit de game Battletoads betreft. Deze merknaam is een tijdje geleden door Microsoft vastgelegd en is een oude game van Rare. Misschien dat we iets meer gaan horen op de E3 van 2015, maar dat is natuurlijk alleen maar gissen. Wat denk jij dat deze game gaat worden?

Rare werkt aan nieuwe Xbox One titel

Rare werkt aan nieuwe Xbox One titel

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch