Menu Premium

Rare brengt Rare Replay niet naar Wii U

Karim Shehata 14/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op dit moment lijkt één bedrijf ervoor te zorgen dat de Wii U constant het nieuws haalt en dit bedrijf is opmerkelijk genoeg Microsoft. De Xbox-maker besloot vorige week aan te kondigen dat er een Minecraft-versie voor de Wii U zal verschijnen, waardoor Microsoft dus een game gaat uitgeven op de Wii U. Nu is er vraag naar meer Microsoft-games op de Wii U.

Zo werd het Twitter-account van uitgever Microsoft Studios bestookt met de vraag of Rare Replay naar de Wii U kan komen. De reactie van het Amerikaanse bedrijf was hierin opmerkelijk, want Microsoft reageerde door te zeggen dat “je dat aan Rare moet vragen”. Ontwikkelaar Rare besloot uiteindelijk ook te reageren en alhoewel de vraag ernaar wordt gewaardeerd, zal Rare Replay niet verschijnen op de Wii U.

“Veel vraag naar een Wii U-versie van Rare Replay, maar de game is exclusief voor de Xbox One en we zijn hard bezig met Sea of Thieves. We waarderen het enthousiasme echter wel!” aldus Rare in een tweet.

Dit is op het moment echter niet het enige wat er speelt tussen Microsoft en Nintendo. Iemand van het Minecraft-ontwikkelteam heeft in een reactie op een fan namelijk gezegd te weten dat er erg veel vraag is naar een Minecraft amiibo. “We weten dat er veel vraag is naar een amiibo, geen idee of het er van gaat komen.” Geheel uitgesloten wordt het dus niet.

Bron: Destructoid – Rare – Microsoft

Rare brengt Rare Replay niet naar Wii U

Rare brengt Rare Replay niet naar Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch