Menu Premium

Rambo: The Video Game pre-order bonussen zijn onthuld

Karim Shehata 16/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind dit jaar verschijnen er nog erg veel toppers op de huidige generatie consoles. Zo kunnen we vanaf volgende week aan de slag met Splinter Cell: Blacklist, maar ook staan onder andere Grand Theft Auto V, Call of Duty: Ghosts en Watch Dogs nog op het programma voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Tussen neus en lippen door verschijnt er echter ook een game die misschien erg interessant gaat worden voor de gemiddelde jaren 80 en 90 filmliefhebber. Dit kan natuurlijk niks anders betekenen dan dat de Rambo: The Video Game pre-order bonussen zijn onthuld.

Zo kun je een ware Rambo-figurine verwachten wanneer je de game pre-ordert. Deze figurine is, volgens de relatief onbekende uitgever Reef Entertainment, drie inches groot. Drie inch staat gelijk aan ruim zeven en een halve centimeter. De Rambo-figurine komt in een zeer beperkte oplage, dus voor de grote Rambo-fan is dit natuurlijk een collectors item van jawelste. Of de game een collectors item is van jawelste is overigens nog maar de vraag. De eerste trailer zag er grafisch gezien niet erg geweldig uit en ontwikkelaar Teyon heeft eigenlijk nog nooit een echt goede game afgeleverd.

Pas aankomende winter zullen we weten of de eerder genoemde ontwikkelaar iets heeft geleerd van de niet al te geslaagde eerdere projecten, want dan verschijnt Rambo: The Video Game voor de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3. We houden de ontwikkelingen rondom deze interessante game nauwlettend in de gaten. Wellicht wordt het zomaar wel de game van het jaar!

Rambo: The Video Game pre-order bonussen zijn onthuld

Rambo: The Video Game pre-order bonussen zijn onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch