Menu Premium

Rainbow Six Siege Year 5 pass content gelekt

Dansky 15/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel de echte aankondiging van de Year 5 pass van Rainbow Six Siege nog een maand verwijderd is, is een user op Reddit al achter de content gekomen.

Rainbow Six Siege Year passes

De Year passes voor Rainbow Six Siege zijn al sinds jaar en dag een begrip binnen de game maar dit jaar gaat Ubisoft het schijnbaar toch anders doen. De Reddit user ignotusartifex heeft de content kunnen vinden in de game files. De Year 5 pass content zat hier sinds de laatste update al in verstopt.

Year 5 pass

In tegenstelling tot de voorgaande jaren bevat de Year 5 pass slechts zes nieuwe Operators in plaats van de gebruikelijke acht. Daarnaast krijgen diegene die de Year pass kopen dan weer wel de zeven dagen early-access tot de nieuwe Operators. Na deze zeven dagen worden de Operators vrij beschikbaar. De overige onderdelen zijn onveranderd gebleven. Je krijgt nog steeds een 5% Renown boost, 0,3% Alpha Pack Boost en 10% korting in de Rainbow Six Siege shop.

Wat ook dit jaar anders wordt is de Battle Pass. Eind vorig jaar werd deze feature nog getest via een gratis pass en schijnbaar is het dus wel bevallen. Het andere grote verschil is dat er geen Rainbow Six Points meer te verkrijgen zijn maar een 30% korting op de Battle pass.

Verklaring van Ubisoft

Onder de post van de Reddit user heeft Ubisoft kort gereageerd op het lek. De moderator vermeld dat de Year 5 pass past bij de nieuwe weg die het team is ingeslagen. Hierbij ligt de focus op alle spelers en niet alleen op diegene die de nieuwste Operators spelen. Meer informatie krijgen we in februari tijdens het Six Invitational evenement. Hier zal dan ook alle overige informatie worden getoond.

Het bericht van de nieuwe Year 5 pass komt een aantal weken nadat bekend is geworden dat het core team van Rainbow Six Siege is opgeschoven naar een nieuw project. Maar niet getreurd want als het aan Ubisoft ligt blijft Rainbow Six Siege zelfs op de next-gen consoles ondersteund worden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch