Menu Premium

Rainbow Six Siege-spelers verdienen dit weekend 50% extra Renown

Yannick van Doorn 27/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week stond Rainbow Six Siege in het teken van de ‘No Man Left Behind’-challenge. Het doel was om met zoveel mogelijk teamgenoten te overleven en hiervoor werd het winnende team beloond met een bepaald aantal punten. Als er in totaal 140 miljoen van deze punten in één week binnengesprokkeld zouden worden, zou de community door Ubisoft getrakteerd worden op de No Man Left Behind Reward.

Na het succes van de challenge van afgelopen week heeft Ubisoft deze reward nu bekendgemaakt. Als je komend weekend Rainbow Six Siege speelt zal je 50% extra Renown, de in-game currency, gaan verdienen. Renown kan je gebruiken voor het unlocken van nieuwe operators en het kopen van wapens en/of attachments.

Aankomende maand verschijnt de eerste DLC voor Rainbow Six Siege, Operation Black Ice, en hierbij verschijnen twee nieuwe operators en ook nieuwe wapens. Het lijkt voor Rainbow Six Siege-spelers het uitgelezen moment om hier extra voor te kunnen sparen dit weekend. Ben jij blij met de reward en ga je dit weekend vol in Rainbow Six Siege duiken? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Ubisoft Forum

Rainbow Six Siege-spelers verdienen dit weekend 50% extra Renown

Rainbow Six Siege-spelers verdienen dit weekend 50% extra Renown

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch