Menu Premium

Rainbow Six Siege: Skull Rain is uitgekomen voor PC, PS4 en Xbox One

Karim Shehata 02/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege verscheen eind vorig jaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One en heeft sindsdien al twee keer, in theorie gratis nieuwe content gekregen. Nu is het tijd voor de derde content drop, want Rainbow Six Siege: Skull Rain is uitgekomen voor PC, PS4 en Xbox One.

Zoals je misschien al weet, kun je in Rainbow Six Siege: Skull Rain een potje gaan knallen met twee nieuwe Operators. Caveira en Capitão zijn de namen van de Operators en ze horen bij de Braziliaanse inlichtingendienst, de BOPE. Echter kun je alleen als je een Season Pass hebt direct aan de slag met de Operators, terwijl spelers zonder Season Pass ze volgende week kunnen unlocken met Renown, de in-game currency van de game. Spaar ze dus alvast op, zodat je volgende week op z’n Braziliaans kont kunt schoppen in Rainbow Six Siege!

Ook is er een nieuwe map, die overigens vanaf nu meteen voor iedereen beschikbaar is. Deze map heet niet zo verrassend Favela en neemt je dus mee naar een typische Braziliaanse buurt, waar je dus of herrie komt schoppen, of juist de herrie de kop in komt drukken.

Naast dit gegeven is er ook een hoop gedaan tegen cheaters en zijn er meerdere kleine aanpassingen aan de game gedaan, die hier allemaal heel nice op een rijtje staan. Ram echter niet gelijk op die link, want boven deze lap tekst check je de launch trailer van Rainbow Six Siege: Skull Rain!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch