Menu Premium
Loading...

Rainbow Six Siege: Operation Red Crow komt op 17 november uit

Karim Shehata 10/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is een game die sinds de launch alleen maar is gegroeid. Door verschillende content updates en verbeteringen wordt de game nog altijd erg veel gespeeld en dit gaat de komende tijd niet veranderen. Op 17 november komt Rainbow Six Siege: Operation Red Crow namelijk uit, die twee nieuwe operators en een nieuwe map met zich meebrengt.

De nieuwe map is alleen al gruwelijk te noemen om z’n naam Skyscraper en is een map die hoog boven de straten van Nagoya, Japan gelegen is. Het is de bedoeling hier een landhuis veilig te stellen, door in de bekende modi van Rainbow Six Siege te verdedigen of aan te vallen.

De twee bijpassende nieuwe Operators die hierbij komen kijken, heten Hibana en Echo. Ubisoft beschrijft ze zelf als volgt:

  • Hibana is een expert in het binnendringen van gevaarlijke gebieden dankzij haar explosieve leiderschap in het veld. Ze is uitgerust met de SuperNova en Type-89 als primaire wapens, waardoor ze zich snel kan verplaatsen en op hoge snelheid kamer na kamer veiligstelt.
  • Echo, de tactische en door technologie-gedreven Operator, is ook uitgerust met de Supernova, samen met de MP5SD4, als primaire wapens, waardoor hij snel en precies te werk kan gaan en ideaal is voor gevechten op korte afstand.

Om te vieren dat de Red Crow content update er aan zit te komen, maakt Ubisoft Rainbow Six Siege dit weekend free-to-play. Vanaf vandaag tot en met 13 november kun je op PC, PlayStation 4 en Xbox One dus gratis aan de slag met Rainbow Six Siege. Ubisoft maakt daarnaast bekend dat de community dagelijks nog altijd blijft groeien en claimt dat deze community nu bestaat uit meer dan 10 miljoen mensen. Met dit free-to-play weekend hoopt Ubisoft deze community natuurlijk nog groter te maken. Boven dit bericht zie je een fancy trailer van het gratis weekend.

Ga jij het free-to-play weekend en/of Operation Red Crow checken? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch