Menu Premium

Rainbow Six Siege gaat Year 2 in

Jeroen Wiersma 14/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het free-to-play weekend zit er op en de release van het laatste DLC-pakketje getiteld Operation Red Crow is aanstaande. Toch lijkt dit niet het einde van de support die ontwikkelaar Ubisoft Montreal al bijna een jaar verleend aan zijn shooter. Rainbow Six Siege gaat Year 2 in!

Onlangs kregen gamers een enquête toegestuurd met daarin de vraag wat zij het liefst zouden willen zien bij de volgende season pass. Je kon van verschillende dingen aangeven wat je het meest en minst belangrijk vond en zo een ranking maken met jouw voorkeur. Dit zorgde al voor het vermoeden dat het er aan zat te komen, maar Ubisoft Montreal heeft het nu op twitter ook daadwerkelijk bevestigt:

Rainbow Six Siege verscheen op 1 december 2015 voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Op 17 november komt DLC-pakket 4 uit en daarna zullen er dus nog meerdere gaan volgen waarvoor je een nieuwe season pass kunt aanschaffen. Het zou toch mooi zijn als Ubisoft de resultaten van de enquete ter harte neemt en dat gamers zo direct invloed hebben op wat voor content zij krijgen bij de season pass. Wat zie jij het liefste toegevoegd worden in Year 2 van Rainbow Six Siege?

Bron: VG24/7

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch