Menu Premium
Loading...

Rainbow Six Siege E3 Awards Trailer

Gamekings Redactie 16/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo halverwege juli kijken we al bijna tegen de Gamescom aan in plaats van dat we terugkijken naar de E3 2014, maar bij Ubisoft vinden ze dat ze zeker reden hebben om dat toch nog even te doen. Geef ze eens ongelijk, want ze knalden en vlamden moeilijk hard in Los Angeles dit jaar. Er was één game in het speciaal die onwijs veel harten veroverde en je ziet al aan de titel van dit artikel welke ik bedoel. De Rainbow Six Siege E3 Awards Trailer maakt het nog even extra duidelijk, welke je uiteraard hierboven bekijkt. “Fucking tof!”

In het landschap der first-person shooters zijn natuurlijk niet alle games over één kam te scheren. We hebben de snelle Call of Duty’s van Activision, de grootste Battlefield’s en Medal of Honor’s van Electronic Arts en niet te vergeten de Rainbow Six titels van Ubisoft. De laatstgenoemde tactische shooter-reeks zou eigenlijk verlengd worden met Rainbow Six Patriots, maar ze kwamen er bij Ubisoft achter dat deze game niet zou worden wat ze voor ogen hadden. Alles ging de prullenbak in en er werd opnieuw begonnen. Voor fans betekende dat een lange stilte rondom de serie, maar daar werd aardig succesvol een einde aan gemaakt tijdens de E3 van afgelopen juni.

Het is niet alsof Ubisoft verder niets liet zien, maar Rainbow Six Siege stak er voor velen met kop en schouder bovenuit. Onze eigen Boris en Dennis hadden er ook al hun mening over, want zij zagen de beelden ook als eerste op de E3 2014. Daar werd namelijk niet zomaar een CGI trailer laten zien – iets dat wel vaak gebeurt bij aankondigingen – maar een gameplay demo. Natuurlijk was dat met een script en onwijs geacteerd, maar het liet wel zien wat er straks mogelijk is in Rainbow Six Siege.

Wanneer we met Rainbow Six Siege aan de slag kunnen is nog niet duidelijk, want de game staat slechts gepland voor 2015. Als ‘ie dit gaat halen, wordt het vast het najaar en zal deze speelbaar zijn op de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Rainbow Six Siege E3 Awards Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch