Menu Premium
Loading...

Rainbow Six Siege E3 2014 Gameplay World Premiere

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 persconferentie van Ubisoft zien we altijd een hele rits aan potentiële toffe titels voorbijkomen en meestal worden we dan aan het einde van de persconferentie verrast met een nieuwe titel. Twee jaar geleden was dat Watch Dogs, vorig jaar The Division, maar al die jaren ontbrak er steeds één game: Rainbow Six: Patriots. Deze game is inmiddels uit het raam gesmeten, maar gisteren was de verassing dan daar: Ubisoft kondigde door middel van de Rainbow Six Siege E3 2014 Gameplay World Premiere video de nieuwe Rainbow Six-game aan. Check de eerste beelden hier!

We wachten stiekem al best lang op een nieuwe Rainbow Six-titel. Een van de games waarvan onze eigen Boris hoog en laag gaat springen is Rainbow Six: Vegas 2, maar deze game dateert uit maart 2008 en is inmiddels dus al meer dan zes jaar oud. De nieuwe Rainbow Six Siege al overigens zeker niet dit jaar gaan verschijnen, aangezien de gameplay die je in de World Premiere video ziet nog in een pre-alpha status te bewonderen is. De opvolger van Rainbow Six: Vegas 2 komt dus misschien wel pas zeven, of in het geval van uitstel, acht jaar nadat deze game verscheen, maar dat doet er nu even niet toe. Het belangrijkste is dat na het interne debacle van Rainbow Six Patriots, Ubisoft de boel op de rit heeft met deze zeer belangrijke franchise.

De game verschijnt naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar op de Xbox One, PlayStation 4 en de PC. Het lijkt er dus op dat we het nog lang moeten gaan uithouden zonder Rainbow Six-game en daarom adviseer ik je goed te gaan zitten voor de Rainbow Six Siege E3 2014 Gameplay World Premiere video!

Rainbow Six Siege E3 2014 Gameplay World Premiere

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch