Menu Premium

Rainbow Moon komt morgen naar de PS Vita

Karim Shehata 03/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds vorige week is de PlayStation 4 in de Nederlandse winkels te bewonderen. Alhoewel de next-gen console van Sony eigenlijk overal stijf is uitverkocht, leeft het apparaat onder de gamers als nooit tevoren. Desondanks moeten we zeker de PlayStation 3 en de PlayStation Vita niet vergeten, want deze twee apparaten van de Japanse fabrikant worden de komende jaren ook nog van games voorzien. Zo kwam de indie-game Rainbow Moon vorig jaar uit voor de PlayStation 3, welke een klein succes genoemd mag worden. Door dat succesje kunnen zeer binnenkort ook de bezitters van Sony’s handheld aan de slag met de tactische role-playing game, want Rainbow Moon komt morgen naar de PS Vita.

De gloednieuwe PS Vita-versie heeft 30 bug fixes gekregen naast wat andere verbeteringen aan de game. Dat Rainbow Moon voor Sony’s handheld is verschenen, legt de bezitters van een PlayStation 3 die ook over een PS Vita beschikken geen windeieren. Vanaf morgen beschikt de RPG namelijk over een functionaliteit die onder de noemer cross-save door het leven gaat. Dit betekent dat je alle progressie die je in de game maakt, kunt meenemen tussen de PlayStation 3- en PS Vita-versies van de game. De DLC van Rainbow Moon is daarnaast ook makkelijk over te zetten tussen beide apparaten.

Wanneer je nog niet weet of je de portemonnee wil trekken voor deze game, kun je de game 90 minuten uittesten. Alle progressie die je in dat tijdsbestek maakt, neem je mee wanneer je de tactische RPG besluit aan te schaffen. Ontwikkelaar SideQuest Studios wilde ons er overigens ook nog even op wijzen dat Rainbow Skies, het vervolg op Rainbow Moon, in 2014 of 2015 komt te verschijnen voor de PlayStation 3 en de PS Vita. Dat duurt dus nog even.

Rainbow Moon is vandaag uit voor de PS Vita

Rainbow Moon is vandaag uit voor de PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch