Menu Premium
Loading...

RAGE 2 – Announce Trailer

Dominic de Zeeuw 14/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is hij dan officieel online gekomen. De trailer van RAGE 2 werd al enige tijd geteased door Bethesda, toen er bij de Walmart was gelekt dat de game in ontwikkeling was. Foto’s van onder andere de Big Ben, een straat en een raket die de lucht in vliegt, waren met roze verf beklad met allemaal interessante info over de aankomende game. Waaronder de release datum van deze trailer. Nu wordt er aan het einde van deze trailer een aankondiging gedaan voor morgen. Er komt namelijk ook een gameplay trailer. Jeuuj! Zo’n live action trailer is natuurlijk altijd leuk om in de sfeer te komen, maar uiteindelijk willen we de gameplay kunnen bewonderen. Check hier de nieuwe RAGE 2 – Announce Trailer!

Mad Max vibe

Wat meteen al heel erg opvalt is dat ze de sfeer en het gevoel van Mad Max: Fury Road proberen na te bootsen.  Natuurlijk was deze sfeer al heel erg aanwezig bij de vorige RAGE game. Een wereld die steam punk schreeuwt, en een van de meest dodelijk boomerangs ooit heeft. Maar ze willen zich nog meer gaan onderscheiden. En hoe gaan ze dat doen? Gekleurde verf en rook! Oh ja, en vergeet de blauwe hanenkam niet. Lekker over the top. Nog meer dan dat het eerste deel al deed met diverse wapens. We kunnen er wel veel meer over gaan vertellen, maar eigenlijk willen we heel graag meer.

RAGE 2 met meer kleur!

De redactie is erg enthousiast over deze eerste trailer en we kunnen niet wachten op de aankomende gameplay trailer. maar wat vinden jullie van deze eerste glimps? Zijn jullie ook net zo hyped als de redactie? Wat vinden jullie van de nieuwe inslag die je game mogelijk gaat maken? Of willen jullie eerste gameplay zien, voordat jullie verder uitspraken gaan doen? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch