Menu Premium
Loading...

Race vanaf vandaag in de nieuwe winter DLC van Forza Horizon 3

Froukje Planken 13/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag 19:00 Nederlandse tijd kun je pleuris hard racen in de nieuwe winter DLC van Forza Horizon 3. Zoals eerder al was aangekondigd, krijgt Forza Horizon 3 vandaag zijn eerste expansion DLC, genaamd Blizzard Mountain. In een nieuwe, zeer korte teaser trailer, die hierboven te bekijken is, zien we een glimp van vooral de sfeer waarin de DLC zich zal afspelen. De setting is koud, ijzig en besneeuwd en past daarom perfect in het huidige kerstseizoen.

In de teaser trailer zijn delen van het gebied Blizzard Mountain te zien. In de DLC zullen meer dan 50 nieuwe events en challenges te spelen zijn en kun je racen met 8 nieuwe voertuigen. De teaser geeft daarnaast een zeer kort inkijkje in de King of the Mountain Campaign, die ook met deze DLC zal worden toegevoegd.

Als je de expansion pass al had aangeschaft, kun je gratis aan de slag met deze nieuwe content, maar het zal ook apart te koop zijn. Ga jij je ass eraf racen in Forza Horizon 3: Blizzard Mountain? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch