Menu Premium

Race het nieuwe jaar in met de Forza Horizon 3 Rockstar Car Pack

Karen Koch 03/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wil jij ook zo snel mogelijk 2017 in? De beste manier om snel te gaan, is natuurlijk met een mooie wagen. Dit is precies wat Forza Horizon 3 je vanaf nu aanbiedt. Race het nieuwe jaar in met de Forza Horizon 3 Rockstar Car Pack en beleef de adrenalinerush die 2017 zal aftrappen!

Wat is nou een betere manier om het jaar te beginnen dan met een nieuwe auto. Nou snappen de mensen achter Forza Horizon 3 ook wel dat niet iedereen elk jaar een nieuwe wagen kan betalen. Daarom komen zij met de daaropvolgende beste oplossing: meerdere nieuwe auto’s, maar dan digitaal. De Forza Horizon 3 Rockstar Car Pack voegt maar liefst zeven nieuwe auto’s toe aan het arsenaal.

Een van de hoogtepunten van de Rockstar Car Pack moet toch echt wel de BMW i8 zijn. Een wagen die nog nooit eerder in een racegame is verschenen, maakt nu eigenlijk zijn opkomst in Forza Horizon 3. Heb jij al zin om achter het stuur van dit monster te stappen?

De Forza Horizon 3 Rockstar Car Pack is natuurlijk onderdeel van de Forza Horizon Car Pass. Voor de mensen die deze Car Pass niet hebben aangeschaft, is er natuurlijk ook een kans om aan deze wagens te komen: de Car Pack is ook als losse aankoop te krijgen in de Xbox Store. Krijg jij zin om achter het stuur te kruipen van dit nieuws, of bel je toch liever die Uber?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch