Menu Premium

Rabbids Invasion is een interactieve TV Show

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gekke konijnen die eerst verschenen in een Rayman game, krijgen nu hun eigen show. Dit is niet een gewone serie waar je op je reet naar zit te kijken: Rabbids Invasion is een interactieve TV Show en jij kan door te bewegen het verhaal beïnvloeden van de scenes.

De demo die tijdens de E3 werd vertoont liet zien dat we tijdens scenes van de serie moeten opstaan en bewegen om kleine minigames te voltooien en zo de serie tot een happy ending te brengen. De minigame die we deze keer zagen, was een duel met eieren. De deelnemers wijzen met hun vingers aan waar ze willen richten en de konijnen doen de rest van het werk, waarna de serie gewoon verder gaat met jouw actie in gedachte. De serie en de game verschijnen overigens voor Xbox One en wordt in samenwerking met Nickelodeon gemaakt.

Het concept is leuk, maar ik denk dat als je gaat zitten met de gedachte een serie te kijken, je niet wilt gaan opstaan om moeite te doen de serie tot een goed einde te brengen. Ze kunnen het noemen wat ze willen, maar dit blijft in mijn optiek een collectie minigames, net zoals de oudere Rabbits games. Nu hebben ze er alleen wat langere cutscenes erin zitten.

De show zal misschien een leuk idee zijn om de kinderen eens van de bank af te krijgen, maar ik zie het niet aanslaan bij het volwassener publiek. Wat denk jij?

Rabbids Invasion is een interactieve TV Show

Rabbids Invasion is een interactieve TV Show

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch