Menu Premium

Quantum Break verschijnt mogelijk pas in 2016

Karen Koch 09/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je uitkeek naar de nieuwste game van Remedy Entertainment is er vandaag mogelijk slecht nieuws gelekt. Een medewerker van Microsoft deelde op Twitter namelijk iets wat we voor nu even als een gerucht tot ons nemen. Wat dan? Quantum Break verschijnt mogelijk pas in 2016, en dat duurt nog lang.

Quatum Break is een cross-mediale game. Dat wil zeggen, nadat je een stuk van de game hebt gespeeld, wordt er een korte digitale aflevering van de show afgespeeld op basis van je keuzes tot nu toe. Of dit ook te maken heeft met de mogelijke vertraging, is niet gezegd. Het plot van de game zal zich daarnaast sterk bezighouden met de toekomst veranderen door in te grijpen in het heden. Hoe dit zich allemaal precies zal gaan vormgeven, zien we hopelijk binnenkort.

Er moet wel nog gezegd worden dat dit slechts een gerucht is. Of Quantum Break echt pas in 2016 naar de Xbox One komt, is nog helemaal niet zeker. Mocht dit onwaar blijken, dan komt de game dit jaar nog uit, exclusief op de Xbox One. Anders moeten we een jaartje extra wachten.

Bron: Twitter – via DualShockers

Quantum Break verschijnt mogelijk pas in 2016

Quantum Break verschijnt mogelijk pas in 2016

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch