Menu Premium

Quantum Break van Remedy is aangekondigd voor Xbox One

Gamekings Redactie 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Quantum Break van Remedy is aangekondigd voor Xbox One, is zojuist bekend gemaakt tijdens de Microsoft persconferentie. Hij komt niet zomaar voor de Xbox One uit, maar wordt een echte launch game.

In Quantum Break staan, zoals we al vaker hebben gezien, jouw acties en keuzes centraal. Dit keer is het echter niet alleen voor jou als speler, maar ook voor de spelers waarmee je speelt. Bovendien heeft de game iets te maken met een tv show, blijkbaar zal het als een tv show spelen. Remedy lijkt het verhalende van Alan Wake in ieder geval door te trekken in Quantum Break.

Tijdens de presentatie werd een trailer getoond. In de trailer zagen we een jong meisje, die tragische visioenen over dood en verderf kreeg te zien. Er waren snelle shots te zien van verwoeste plekken en gevechten tussen soldaten en andere mensen. Het was kort en er werd in principe weinig van de game getoond, maar een interessant concept is het zeker.

De slogan van Quantum Break is: “Time is the fire in which we burn”. Dat belooft zeker enorm veel actie. Ik vraag me af of de game bij blijft met de andere grote titels die er uit komen. Ze hebben in ieder geval genoeg laten zien om mij te overtuigen dat ze een kans maken.

Wordt Quantum Break van de Alan Wake studio Remedy echt de klapper op de nieuwe Xbox One?

Quantum Break van Remedy is aangekondigd voor Xbox One

Quantum Break van Remedy is aangekondigd voor Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch