Menu Premium
Loading...

Quantum Break Trailer

Gamekings Redactie 22/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan dat Microsoft gisteren hun nieuwste console heeft aangekondigd, onder de naam Xbox One. En bij een gloednieuwe Xbox horen natuurlijk gloednieuwe games. Ondanks heel wat grootpraat van Microsoft over de hoeveelheid exclusieve titels die ze voor de Xbox One binnen hebben weten te slepen, kregen we er maar weinig te zien. Maar welke we wél te zien kregen, was Quantum Break. Benieuwd naar deze nieuwe game? Dan check je natuurlijk de Quantum Break trailer.

In de trailer van de nieuwe titel van Remedy, die je waarschijnlijk wel zult kennen van onder andere Alan Wake en de eerste Max Payne games, zien we zowel beelden van de game zelf als live-action videobeelden. De laatste draaien vooral om een jong meisje, die nare visioenen heeft maar bovendien ook speciale krachten lijkt te bezitten. Zo heeft ze onder andere invloed op het tijdsverloop. Dat tijd centraal staat in deze game, blijkt ook uit de slogan die te zien is: “Time is the fire in which we burn”.

In de game beïnvloeden jouw eigen keuzes het verloop van de game. Dit zal ook gevolgen hebben voor je medespelers. Geruchten gaan dat de game ondersteund zal worden door een bijbehorende tv-serie. De vraag die gelijk naar boven komt is natuurlijk, wordt de serie een ‘Xbox exclusive’?

Ondanks dat we verder nog maar weinig over de game weten, lijkt het op het eerste gezicht een veelbelovende game te zijn met een goed verhaal. Dus check voordat ‘ie uitkomt eerst de Quantum Break trailer.

Quantum Break Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch