Menu Premium

QuakeCon 2016 geeft ons deze gruwelijke Prey Gameplay Trailer

Karim Shehata 06/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de afgelopen E3 werd Prey onthuld, een reboot van de franchise die je waarschijnlijk al kent. Oorspronkelijk zou de franchise een opvolger krijgen, maar Prey 2 is dus de deur uitgeflikkerd, om Prey te laten maken door Dishonored-ontwikkelaar Arkane Studios. Nu zijn er tijdens QuakeCon 2016 nieuwe beelden naar buiten gebracht van de game, zoals je kunt zien in de Prey Gameplay Trailer.

In de gameplay trailer zien we een ruimtestation, waarin een hoop gekke dingen gebeuren. Aan het begin van de video lijkt er nog niet zoveel geks aan de hand te zijn, maar verderop in de video breekt de pleuris werkelijk uit. Waar de voice-over eigenlijk de hele tijd zegt “I keep on having this dream”, maakt ook hij daar vanaf een bepaald moment het woord “nightmare” van.

Deze “nightmare” verschijnt in 2017 voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ga jij vol in dit deel van Prey duiken, of had je toch liever de originele opvolger zien verschijnen, welke in ontwikkeling was bij Human Head Studios. Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch